Opis produktu
Na samą myśl o połączeniu ciasta czekoladowego i sufletu robi nam się błogo. Płynny, aromatyczny środek a do tego może jeszcze lody waniliowe.... w świat pysznego deseru, który zaserwowany nam będzie w przeuroczych zakątkach Szwajcarii przeniesie nas zapach wanilii, miodu i mleka wzbogacony o wyśmienite orzechy i migdały.
Zapach: Swiss Chocolate Fondant - jedzeniowy
NUTY GŁOWY: migdały, orzechy NUTY SERCA: kakao, mleko, miód, cukier NUTY GŁĘBI: wanilia, balsam, tonka, ambra
W JAKI SPOSÓB PALIĆ ŚWIECE VELLUTIER: Świece Vellutier® powinny być palone przez 3-4 godzin za każdym razem – pozwoli to, aby wosk roztopił się od brzegu do brzegu słoika, w taki sposób, aby płynny wosk objął całą powierzchnie palącej się świecy. To fantastyczny sposób na cieszenie się Twoją ulubioną świeczką na długi czas, przy równo topiącym się aż do dna wosku. Po zgaszeniu świecy, popraw ustawienie knotów tak aby były ustawione pionowo w swojej oryginalnej pozycji. Równie ważnym jest dbanie o długość bawełnianego knota, który nie powinien przekraczać ok. 5mm. W tym celu po wystygnięciu świecy i przed ponownym jej użyciem należy przyciąć wypaloną część knota. Pamiętaj, aby oczyścić powierzchnię wosku od zabrudzeń. Nigdy nie pozostawiaj świecy bez nadzoru i stawiaj ją zawsze na odpornym na ciepło podłożu. Przed ponownym zapaleniem lub oczyszczeniem knota pozwól, aby świeca całkowicie wystygła a wosk powrócił do pierwotnego stałego stanu.
Pliki do pobrania:
Wymiary i dane techniczne
Waga | gramatura 225 g ; waga 0,7 kg |
Wymiary zewnętrzne (szer. / dł ./ wys.) | 9x9x11,5cm |
Materiał | świeca w szkle, mieszanka wosku na bazie oleju rzepakowego |
Kolor dominujący | Brązowy |
Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Vellutier Mała Świeca - Swiss Chocolate Fondant
towar niedostępny
Kup ten produkt teraz - zapłać za niego za 30 dni